Translate

onsdag 19 februari 2014

Framåt marsch till ???

Vart är vår värld på väg... Strävan att utvecklas och gå framåt har alltid varit stor och viktig för jordens befolkning. Men är det verkligen så viktigt 2014.
Behöver vi sträva så mycket framåt och vad är det vi strävar efter. I allt för många länder finns det absolut mycket att sträva efter.
Men i vårt land, Sverige?
Människan mår bra av att utvecklas, men vad håller vi på att utvecklas till?
Nä! vi borde ta ett steg tillbaka.. Se oss om, och fråga hur mår svenska folket.. Vi skriver på fb att vi tycker det är hemsk med fattigdom och mobbning.. Men vad gör vi.. Vi ser om vårt eget hus... Vilket inte är fel, i sak, men... De flesta av oss har det ganska bra.. egentligen..
Visst vill vi ha den nya mobilen, den stora tv:n, soffan i den fina färgen, brödrosten som matchar mitt kök.
Vi vill ge våra barn det där nya fina som ALLA andra har. Barnen är ju så söta och blir så glada. Och vi blir ju så glada när barnen är glada.
Men blir vi verkligen lyckliga i längden, lyckliga ända in i hjärtat på riktigt. Eller är det bara en Quick fix.
 Tankarna flödar men tiden räcker inte till, så
Fortsättning följer...
-
PS. Vill Tacka alla som klickar på reklamen.. Jag tjänar inga stora pengar, men många bäckar små, som mormor brukade säga. Klicka av nyfikenhet, helt okej. Du kanske hittar det där som du faktiskt behöver, och jag tjänar pengar. Pengar att köpa det där onödiga, roliga för stunden. För det är ju så kul att shoppa. DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar