Translate

torsdag 5 september 2013

När man inte har kontakt med någon man älskar..

Finns alltid en bra anledning även om man inte är överens om vilken.. Dagarna går, man lever å mår bra.. MEN.. man lever inte sitt absolut bästa jag.. Det finns där i bakhuvudet.. Man möter någon, ser något, hör något som påminner.. Situationen är okej men det ligger där å gnager..
För att vara sitt absolut bästa och lyckligaste jag så tror jag att man måste komma över vissa saker.. Eller iaf bestämma sig för att strunta i det.. att acceptera.. Betyder inte att man ska gilla det, förlåta lr okeja allt.. Inte heller att allt skall återgå till det som var.. För det är omöjligt.. Vi förändras, utvecklas och präglas av intryck och andra människor varje dag. Prata är viktigt, men ibland går det inte.. Då är det bra om det går tid.. Alla behöver vi ibland tid.. Tid att bara vara. Tid att förändras, utvecklas och präglas av intryck och människor som inte står oss NÄRA.. Utan av andra människor ute i vår stora vida värld.. Hitta andra människor som står oss nära...
Men framförallt, hitta oss själva.... Hitta vårt alldeles egna jag.
Vi får tycka olika. Vi är olika. Vi är unika och älskade. Vi kommer tillbaka.. Vi får komma tillbaka. Vi får vara arga. Men var det så kort tid som möjligt..
 Tid är bra, Tid kan vara lång, Tid kan gå fort. Mycket hinner hända på tid. Vi får aldrig tillbaka den tid som gått. Ibland bra. Ibland otröstligt.
Men se för bövelen till att göra det bästa av din tid.. Se till att den leder framåt och till glädje och lycka för dig själv och dom du älskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar